Returul produselor cumparate (retragerea din contract)

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice incepand din ziua in care ti-a fost livrat prin curierul nostru.

Produsele pot fi returnate completand formularul de retragere sau sau sa transmiti o solicitare in acest sens la adresa de e.mail contact@jucariicustil.ro. Nu este obligatoriu sa motivezi decizia de returnare a produselor dar, ti-am fi recunoscatori daca ne-ai spune ce te-a determinat sa renunti la produsele cumparate.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta returul produselor asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, ruptui, zgarieturi, pete, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/electrice, inclusiv asupra accesoriilor care insotesc produsul. De asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Unele produse nu pot fi returnate. In aceasta categorie intra:

- furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

- furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

- furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

- furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

- furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate, de programe informatice sigilalte, carti, publicatii pe suport electronic (DVD, CD, memory stick, s.a.) care au fost desigilate dupa livrare;

- licente livrate pe cale electronica.

Costul de transport pentru retur este in sarcina cumparatorului si va fi retinut din c/valoarea produselor returnate. Suma achitata pentru produsele achizitionate si returnate iti va fi rambursata in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care am intrat in posesia lor, dupa ce au fost retinute cheltuielile de transport pentru retur. Costul transportului se claculeaza astfel: 20 lei pentru primul kilogram si 2 lei pentru fiecare kg suplimentar. In conditiile in care coletele cu volum mare si greutate mica, transportul se calculeaza dupa formula: Inaltimea x Latimea x Adancimea/6.000.

Dupa ce ne-ai trimis produsele inapoi respectand cerintele de mai sus, iti vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la tine, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care am intrat in posesia produsului returnat. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Cum returnezi produsele vandute de jucariicustil.ro

Pentru a returna produsele cumparate de pe site-ul stilulcasei.ro, trebuie mai intai de toate sa completezi si sa ne transmiti  formularul de retur sau sau sa transmiti o solicitare in acest sens la adresa de e.mail contact@jucariicustil.ro. Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite la tine curierul pentru a ridica produsul.

Pentru a putea fi returnat, in functie de categorie, produsele trebuie sa indeplineasca anumite cerinte.

Ce cerinte trebuie sa indeplineasca produsele:

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii produsului.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele folosite, sau asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care le-ai comandat au fost insotite de eventuale cadouri, odata cu produsele respective ai obligatia de a returna si cadourile.

Trambuline Berg
Carturi Berg
Step 2
 Fischertechnik
Teifoc
Jucarii pricepute
Jucarii inteligente
Toimsa - Biciclete
Trenuri eletrice
Fisher Price
New Classic Toys
Jucarii cantatoare
Jucarii luminoase