Livrarea comenzilor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, din sectiunea “Istoric comenzi & facturi”.

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, te rugam sa apelezi numarul de telefon: 0723.935.957 de luni pana vineri intre orele 08 – 18, iar sambata intre orele 08 – 14.

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede la numerul de telefon: 0723.935.957 in intervalul orar 08 – 18 Colegii nostri de la Suport clienti 24/7 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare

 Cand inregistrezi comanda poti sa alegi si modalitatea in care vrei sa ti-o livram.

Livrare prin curier rapid

Produsele vandute de jucariicustil.ro ajung la tine a doua zi lucratoare, daca le comanzi pana la ora 12.00. Daca plasezi comanda dupa aceasta ora, produsele vor ajunge la tine in termenul de livrare mentionat  in pagina de produs, tab-ul "Mai multe detalii".

Livrare in aceeasi zi

Daca inregistrezi comanda de luni pana vineri pana in ora 11:30 si vrei sa facem livrarea in Bucuresti, poti opta sa primesti produsele prin curier, in aceeasi zi. Pentru asta, cand inregistrezi comanda trebuie sa bifezi “Vreau livrare azi”.
Poti beneficia de acest serviciu daca alegi sa platesti ramburs, online cu cardul sau prin iTransfer. Daca platesti cu cardul sau prin iTransfer plata trebuie sa se inregistreze ca sa iti putem livra comanda in aceeasi zi.

Doar anumite produse pot fi livrate in ziua inregistrarii comenzii. Acestea sunt semnalizate prin iconita “livrare in aceeasi zi”.

Produsele de mari dimensiuni nu pot fi livrate in ziua inregistrarii comenzii.

Momentan aceasta optiune de livrare nu este disponibila si pentru localitatile din tara sau pentru comenzile care contin produse vandute de partenerii stilulcasei Metropolis.

De asemenea, aceasta optiune de livrare nu este disponibila clientilor de tip corporate.

 

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

 

Compara produsele (0)

Nu aveti produse de comparat.

Chestionar

Ce fel de activităţi preferaţi

Produse noi

There are no feature products.
Compara produsele (0)

Nu aveti produse de comparat.

Chestionar

Ce fel de activităţi preferaţi

Promotii

Urmareste site-ul noastru. In curand reduceri la o serie de produse din diferite categorii.

Trambuline Berg
Carturi Berg
Step 2
 Fischertechnik
Teifoc
Jucarii pricepute
Jucarii inteligente
Toimsa - Biciclete
Trenuri eletrice
Fisher Price
New Classic Toys
Jucarii cantatoare
Jucarii luminoase